Marketingcommunicatie, interne communicatie en activatie sponsoring

Een cultureel project kan niet zonder marketing- en communicatieplan. We beschrijven hoe sterk uw naam of merk is en hoe u dat nog sterker zou kunnen maken. We bedenken hoe u uw meerwaarde omzet in een aantrekkelijk aanbod, via een communicatiestrategie, argumenten, tone of voice, beeld en kanalen, waar deze mensen gebruik van maken. Ook ontvangt u een voorstel voor promotionele partners, die een rol kunnen spelen bij de realisatie van uw project.

Consumer Value Management

Als u gebruik wilt maken van een Consumer Value Management-programma, dan kan dat.

Interne Communicatie

Goede interne communicatie voor uw eigen culturele organisatie draagt er toe bij dat iedereen in de organisatie zich verantwoordelijk en betrokken voelt bij het project.

Goede interne communicatie voor uw partner organisaties dragen ertoe bij dat uw project niet alleen bij de sponsormanager in beeld is, maar dat de hele organisatie zich betrokken voelt. Vaak zijn dat grote organisaties, met veel potentiële ambassadeurs.

Activatie sponsoring

Bepaalt u het sponsorbeleid van uw organisatie? Bent u sponsormanager in het bedrijfsleven of bent u citymarketeer? En is sponsoring voor u meer dan financiële steun bieden? Mogen uw werknemers betrokken worden bij de sponsoring, plezier beleven aan de sponsoring en hun enthousiasme delen in hun eigen community? Sponsoring moet deel uitmaken van het MVO of Corporate Responsibility beleid van uw organisatie. Met een activatie-programma halen we meer uit uw sponsoring dan uw logo in een brochure.

Matchmaker voor cultuur