Strategie en beleid

Uw cultuurproject moet ook zakelijk goed in elkaar zitten.
Is dit uw schrikbeeld? Spelen voor een lege zaal? Zorg dan dat uw cultuurproject ook zakelijk goed in elkaar zit.

Of u nu verantwoordelijk bent voor een culturele instelling of voor een cultuurproject; zonder financiƫn kunt u niet vooruit. Als uw organisatie niet over voldoende middelen beschikt, heeft u samenwerkingspartners nodig. Samenwerkingspartners die geloven in uw cultuurproject. Daar heeft u een gedegen verhaal voor nodig. Funding van cultuur begint met strategie en beleid. Sandberg adviseert bij het opstellen van uw strategie en beleid waarmee u zinvolle relaties aangaat met uw omgeving.

Funding van cultuurproject begint met strategie en beleid

De aloude wegen naar geschikte partners voor uw culturele instelling of project zijn steeds lastiger bereikbaar. Veel subsidies zijn verdwenen en het bedrijfsleven bezuinigt op sponsoring. De wegen naar geschikte partners lopen nu anders. Zolang u een aantrekkelijk en goed doortimmerd verhaal heeft, zijn er allerlei mogelijkheden. U heeft een aanbod nodig dat naadloos aansluit bij het DNA van een mogelijke sponsor. Een aanbod waar uw sponsor zelf ook veel aan heeft. Of dat nu het bedrijfsleven is, particulieren zijn of fondsen, u moet hen overtuigen dat u de perfecte match bent.

Als u advies nodig heeft bij het opstellen van een strategie en uw beleid, dan zijn daar met Wendela Sandberg zo’n drie brainstorm sessies voor nodig.

Matchmaker voor cultuur